Hoe maak ik een account aan?

Gemaakt door Donny King, Gewijzigd op Thu, 18 Jan 2024 om 07:12 AM op Donny King

"Om een account aan te maken, klikt u rechtsboven op het symbool dat een figuurtje voorstelt en selecteert u 'Create account'. Vul vervolgens uw e-mailadres in. U ontvangt een wachtwoord per mail. Gebruik dit wachtwoord om in te loggen; hiermee is uw account aangemaakt."